Bel Gratis

056 92 10 81

Bereikbaar Ma-Vr

08:00u - 17:00u

Doenaertstraat 6

8500 Kortrijk

IZI COOL Aircosystemen

Welke airco kopen?

Home // Welke airco kopen?

Welke airco kopen? Een veelvoorkomende vraag. Wenst u informatie over een aircosysteem? Dan kan je IZI COOL contacteren op het nummer 056 24 94 95 en vraag naar uw gratis offerte. Wij adviseren u bij u thuis of per telefoon, helemaal gratis.

Er zijn natuurlijk altijd mensen die zich eerst zelf online willen informeren vooraleer contact op te nemen met een bedrijf. Met dit artikel helpen wij u graag verder met de zoektocht naar een aircosysteem die het best past bij uw noden.

Het kiezen van de juiste airco voor uw woning of ruimte is niet zo moeilijk.
Houd rekening met volgende drie punten en u bent al goed op weg:

  1. Bepaal het koelvermogen dat uw airco nodig heeft voor uw woning/ruimte.
  2. Selecteer het type airco dat u nodig heeft of prefereert. (zie artikel: Soorten airco’s)
  3. Overweeg andere factoren: Gewicht, fysieke grootte, functie, geluid, prijs, etc…

Volgende extra notities zullen u goed verder helpen bij het selecteren van het type airco dat u nodig hebt.

  • Voor huishoudelijke en kleine kantoortoepassingen komt de geïnstalleerde keuze bijna altijd neer op ofwel een airco zonder buitenunit, eventueel zonder afvoerslang, of een split airco unit voor wand- of vloermontage.
  • Als u planningsbeperkingen hebt die de plaatsing van een externe condensator op of in de buurt van uw gebouw verhinderen, dan kan u overwegen om een Monoblock airco (wand of vloer airco) te gebruiken. (link naar pagina met product)
  • Als u op zoek bent naar een airco met een zeer efficiënte verwarmingsbron, dan heeft u een airco met warmtepomp nodig. Dit betekent in het algemeen dat uw keuze beperkt is tot split airco systemen, hoewel de meeste monoblock airco’s nu ook een ingebouwde warmtepomp hebben.
  • Voor bedrijven, grotere kantoren, winkels en andere industriële gebouwen worden typisch professionele bedrijfsairco’s gebruikt.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email